akun pro taiwan

kötéltechnikával

Rólunk

Rólunk

Miért érdemes az ágrólszakadtat választani ?
Favágás

Favágás

Beteg, veszélyes fák kivágása. Tujasor egyenesítés. Öreg fa kivágása
Favágás kötél technikával

Favágás kötél technikával

Amikor egy fa nem dönthető le földről végzett vágással, akkor érdemes ezt a technikát választani
Favágás kosaras autóról

Favágás kosaras autóról

A kosaras autóból 25 m-ig tudjuk elvégezni a vágási feladatokat. A kosaras autó kosarában minden esetben két embernek kell tartózkodnia: favágó ember, gépkezelő. A kosaras autónak zártkertekben biztosítani kell a bejutást, esetlegesen útlezárási engedélyeket kell beszerezni.
Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás

Amennyiben az általunk kivágott fát nem tudja hasznosítani, tudunk segíteni a zöld hulladék elszállításában. Az elszállítás költsége függ a kivágott fa fajtájától, illetve mennyiségétől. Az elszállított zöld hulladék leadásra kerül, a vágás helyéhez legközelebb eső zöld udvarba. Félreértések elkerülése végett: A zöld hulladék leadásáért minden esetben fizetnünk kell, a fizetés mértéke zöld udvaronként változó mértékű. Tehát: a zöld hulladék elszállításának díja a következő elemekből tevődik össze: 1, Zöld hulladék felrakodása teherautóra 2,Szállítás 3,Zöld hulladék leadási költsége.
Mottók

Mottók

Mottónk : sokféleképp el lehet végezni egy munkát, de jól, csak egyféleképp. Amikor megbíznak bennünket, egy fa kivágására, vagy visszavágására , akkor minden esetben teljes anyagi felelősséget vállalunk, az általunk végzett munkára. Több alkalommal teljesítettünk, mások által lehetetlennek tűnő, fa vágási feladatokat károkozás nélkül. Célunk: nemcsak a munka hibátlan elvégzése, hanem a továbbajánlás elérése. Ennek tükrében nem engedhetjük meg magunknak a legapróbb hibát sem.